SpeedFeed - Hur det fungerar

printer_cloud

 

 

Printer

SpeedFeeds virtuella printer fungerar som en vanlig skrivare, men istället för att skriva ut fakturan på ett papper skickas den till SpeedFeeds server och läggs upp på en sida på nätet där klienten kan logga in.

SpeedFeeds virtuella skrivare installeras enkelt både på PC med Windows eller MAC med OSX och fungerar med majoriteten av alla faktureringssystem, oavsett version.

Det här gör att även de minsta företagen kan skicka sina fakturor elektroniskt med SpeedFeed till sin bank eller finansbolag

Server

SpeedFeed-servern gör om alla dina klienters fakturor till en gemensam datafil som skickas vidare för automatisk inläsning i ditt system.

SpeedFeed-servern utför diverse valideringskontroller för att säkerställa att du endast får korrekt och komplett fakturainformation ifrån klienterna. Detta ökar datakvalitén och minimerar fel.

SpeedFeed-servern är byggd för att leverera samma säkerhetsnivå som en bank. All data och filkommunikation är krypterad.

 

flow_numbers

  1. Kunden skapar fakturor i sitt faktureringssystem (ERP)
  2. Istället för att skriva ut fakturorna med den lokala pappersskrivaren, skriver klienten ut fakturorna med SpeedFeed. En dialogruta visas när fakturorna mottagits av SpeedFeed-servern.
  3. Här sker tolkningen av kundens fakturadata, skapandet av fakturafilerna (ert format). Panttexer, OCR-nummer och betalningsalternativ kan läggas till på kundens originalfaktura (PDF).
  4. Fakturafilerna skickas säkert till finansbolaget för automatisk inläsning. Läsbara kopior kan skickas med som PDF-filer.
  5. Finansbolaget mottager fakturafilerna och bokför dem automatiskt i factoringsystemet för vidare hantering.

Vill du veta mer?

Telefon: 031 - 780 06 98

E-post: support@speedfeed.se

 

Kontakt